Hey creatieveling,

.

Welkom bij ons trotse “ Mellebeau”
Een familie bedrijfje sinds 2006, waar we jou bestelling liefde vol behandelen, zoals we ze zelf graag zouden ontvangen en de deur met een glimlach opzwaaien om u warmte vol te onthalen of jou bestelling met de nodige zorg persoonlijk verpakken.

Melissa (Mel) is het aanspreekpunt binnen ons bedrijf, met haar meer dan 17 jaar ervaring ons creatieve onderneemster helpt ze u graag verder met al jullie creatie vragen, geeft ze graag advies en leert ze u de leuke tips & tricks aan, ze is een bezig bijtje, zo bedenkt ze samen met Jochen al de nieuwe creatieve producten, maar neemt zij het administratieve, sociale media, enz … voor haar rekening.
Ze vind het geweldig om jullie te motiveren en te inspireren tijdens haar live creëer moment iedere woensdag avond, of verwelkomt ze u graag in een van onze workshop zowel fysiek als online.

Jochen neemt dan weer het grootse handwerk en teken werk voor zijn rekening en houd Mel met haar voetjes op de rond, hij bedient en stuurt onze professionele laser en maak al jullie bestelling klaar in onze atelier, vooral ze in de inpaktafel komen.

Onze “Mellebeau” Laser is niet een van de minste, we gingen op zoek en bezochten verschillende bedrijven binnen de Benelux opzoek naar een professionele CO² lasermachine met de nodige kwaliteiten en service van een vakkundig bedrijf om ervoor te zorgen dat we jullie een vakkundige professioneel product kunnen afleveren met een hoge kwaliteit!

Net enkel onze professionele laser maar ook onze kwaliteit van onze grondstoffen waarmee wij werken vinden we van grootste belang. Daarom kijken wij daar nauwkeurig op toe en zorgen wij er steeds voor dat onze producten voorzien zijn van de nodige certificaten en Europese normen.

Nog iets om heel trots op te zijn binnen ons Mellebeau Team, is dat wij alle over alle creatieve en vakkundige werkhanden binnen huis beschikken, wij werken vanuit ons eigen Mellebeau atelier, Jochen is met zijn achtergrond als bouwkundig technische tekenaar gepassioneerd om zelf uit tekenen en te ontwerpen, alles is dan ook in eigen beheer wat zorg dat wij u op een professionele persoonlijke en familiale manier met de nodige klanten service kunnen adviseren en verder kunnen helpen met onze passie en lieve voor ons vak.

Bij ons kan u niet enkel terecht voor de vast liggende thema’s en design die wij aan bieden maar ook kan u uw eigen unieke houten kralen, ringen, taartopers, flowerhoops, enz. om maat laten maken naar eigen wens, eigen logo, afbeelding of tekst, en dit al vanaf 1 stuk, hoe tof is dat wel niet !

We heten je alvast van harte welkom in onze prachtige winkel vol creatieve hebbedingen Moest u als nog vragen heb stel ze gerust wij staan steeds persoonlijk ter uwe beschikking om jullie verder te helpen waar kan!

Creatieve groeten,
Mel & Jochen

.