Welkom, op onze nieuwe site

Welkom, op onze nieuwe website

Hey, Wij zijn Mel en Jochen en we heten je van harte welkom op onze nieuwe website. Dit is trouwens ook onze eerste blogpost. Spannend hé? In deze blogposts willen we inspiratie,tips en tricks delen met het creëren van onze producten. En met deze eerste blogpost willen we je onze favorieten van ons shop meedelen. Hopelijk kan deze jou ook inspireren?

Heel veel inspiratie, motivatie en leer- en shop plezier gewenst.

Mel en Jochen

Onze favorieten

Het kralenbord is onze favoriet omwille dat wij deze hoogsteigen hebben ontwikkeld op basis van onze eigen ervaringen en natuurlijk onze gelaserde kralen, onze corebusiness en voornamelijk onze dierenprints. En ik word al vrolijk van al die kleurtjes van ons macramétouw en wat zijn we uitermate fier op ons eigen siliconen kralen in Mellebeau groen. Wat zijn jouw favorieten, laat het ons weten?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *